drs. Marijke Smijtink

psychoanalytica NPaV

Bereikbaarheid

Routebeschrijving naar Geschutswerf 3, 1018 AW Amsterdam

Met openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Amsterdam.

Bus 22 richting Indische Buurt.
Halte voor Nicolaaskerk of voor CS. Uitstappen halte Wittenburgergracht Ca. 50 meter terug lopen en ophaalbrug over het water oversteken. Links af Hoogtekadijk aflopen , bruggetje oversteken en doorlopen tot de voetbalkooi rechts. Is Geschutswerf, nr.3 is op de hoek rechts.
Of 1 of 2(?) haltes verder uitstappen bij Zeeburgerstraat (ca. 10 min.). Even teruglopen, de Sarphatistraat oversteken, linksaf, tegenover AH de Hoogtekadijk inlopen, tweede straat links is de Geschutswerf. Het is op de hoek rechts.

Vanaf Amstelstation.

De metro nemen richting Centraal Station. Uitstappen halte Weesperplein. Metrostation uitlopen, overstappen op tram 10 richting Azartplein. Uitstappen halte Alexanderplein. Verder de Sarphatistraat inlopen langs achterkant Artis(aan linkerzijde is een voetpad langs het water). Links de fietsbrug over en het open plein oversteken. Je komt uit op de hoek Entrepotdok/Geschutswerf. Daar is het.

Met auto.

Kom je van de kant van de Sarphatistraat dan vooral op de Hoogtekadijk parkeren voordat je de Geschutswerf ingaat. Parkeren ons stuk Entrepotdok niet mogelijk, veel verderop wel.